Kär

Men alla lyckades vara out of stock! Måste beställa alla tre om dem kommer hem igen.
/ M

"Jag fick själv en ljummen Norrlands Guld utspilld över ryggen nyss. Alla ska lukta bärs i kväll!"

Vi rullade mot stockholm runt tio igår morse med en buss full av fulla rockers. Resan tog en stund med alla rökpauser bussen fick ta. Framme i stockholm och inne i stadion blev det korv, bajjamajja, whishey, öl och tröjköp innan allt startade igång. 25 grader varmt, 30,000 glada rockers, helikoptrar, luftbalonger, öl rinnandes längst backen, kroppar fulla av tatueringar man kan väl säga att jag trivdes som fisken i vattnet och Ozzy levererade! Brandsprutan va på plats och hans röst va med honom, det va helt klart den bästa konserten jag har sett live, det slog till och med Mötley crue och Iron Maiden måste jag säga och Ozzys drummis Tommy Clufetos fick revbenen att vika sig! Dem ca 100 minuterna man fick se va helt klart värt varenda krona och allt besvär!

/ M

I just wanna say "fuck it" but I can't

Sjukt soliga och bra dagar med massa trevliga människor, idag satt vi bara massa folk i hamnen och umgicks. Mycket trevligt, älskar mina vänner! Imon blir det att åka till Stockholm för att kolla på Ozzy Osbourne. På lördag blir det Bluesen med massa trevliga människor, på onsdag är det Siestafestivalen som gäller sen efter de är det skolavslutning och Sweden rock! härligt.
Nu har jag precis varit ute en sväng med Thea, ligger i soffan, pratar med folk och kollar på film. Funderar på att börja spela D3, är dock rädd för att jag inte kommer ha nått liv i sånna fall. På återseende


/ M



/anna


snart är vi där och dräggar loss igen


vi har gjort det här för länge nu /anna



trots allt, går det fortfarande inte en dag.

När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
När vi sågs första gången

Rusade förbi mig snabbt på perongen

Blev hjälplöst förälskad

Obeskrivligt tagen

Som om jag låg ner på marken och blev slagen

dom som inte supit sig itu, vad vet dom egentligen? /a

Minns ni "Sveriges skönaste familjer" som gick på kanal5 2010? Jag minns speciellt den skönaste av de sköna, familjen Blad. Ramlade in i en tävling där Zacharias, en av sönerna, tävlar med sin egenskrivna låt. och även om ni inte vill rösta, så tycker jag att ni ska ta er tid att lyssna! Låten hittar ni häär.


kärlek /a


can you feel this


här kommer lyckan /a


..

I always wonder why birds stay on the same place when thay can fly anywhere on earth.
Then I ask myself the same question. / m

Vi är förlorare, vi två / m

Godmorgon, är sådär riktigt trött så det svider i ögonen, vet inte ens vad jag gör vaken nu egentligen. Tror inte jag ska gå till skolan idag, ska bara ligga i min säng lyssna på Håkan, dricka massa vaniljte och plugga.


Älskling slut ögonen och lyssna, men vad fan du måste lyssna nu /a

Sitter, efter ännu en kanonhelg med bästis, i min säng och avnjuter en smoothie med kent och Markus. Vi tittar faktiskt lite på bb live också. och just precis när jag bestämde mig för att skriva ett inlägg så ser det ut som att det blev spännande, så ska tillbringa min söndagskväll åt det lilla som kvarstår, sen en bra film. På återseende

Att från samma säng, lyssna till samma regn.

I fredags drog jag och Nellie in till Kalmar för att shoppa med Anna, hittade lite småskit och en långklänning till Siestafestivalen. Igår så va det tänkt att vi skulle till Olle men det blev ändrade planer så vi drog till Alexander istället, trevligt de med!



our homies

fint från tumblr /a


Utbytesstudent 2012/2013 /a

Nu är det såhär att John ska, om två månader (exakt idag faktiskt),
göra något som jag tror att de flesta här skulle vilja göra.
Han ska nämligen lämna tråkiga Sverige i ett år, för att spendera det i Nya Zeeland!

Klicka gärna er in på hans blogg för att läsa mer om hans äventyr både före, under och efter utbytesåret.
Otroligt rolig läsning för oss som inte vågar göra något sånt här!


good times