The Dark Knight Rises

Överpeppade tjejer på salongens bästa platser!
 
 
Klockan 23:59 den 24 juli 2012 var det, efter fyra års lång väntan, dags att ta farväl av Christopher Nolan's mästerverk i Sverige-premiären av The Dark Knight Rises.
 
Det enda jag har att säga är att TDKR är en av de bästa filmerna jag sett. Någonsin. Se den!
 
/Anna Wayne

Heelgen

I torsdags blev det lite häng i Kalmar med Anna,Felicia,Sofie,Jessika,Emma och Lina. Vi drack kaffe,åt Subway,lyssnade på musik och jag bokade tid för att börja bygga sleeve. Trevlig dag! I fredags hängde vi hemma hos Anna och tog det lugnt och igår drack vi lite hemma hos Nellie och tog senare en spontantripp till Hornsö. I veckan blir det jobb för både mig och Anna, kanske tar en tripp in till Kalmar i veckan för en fika med Staffan, sånt man märker!
 

Kalmarhäng

Va tvungen att göra ett tidsinställt inlägg bara för att testa om det funkar som det ska, haha. Sitter förmodligen på en buss tillsammans med jess och fia just nu. Vi ska in till Kalmar och möta upp Anna, hänga lite på larmtorget, ta en latte på Wayne's, ta en cigg i solen, byta min stav i kinden och sen ska jag boka tatueringstid hos Diego. Skriver om det blev som jag trodde när jag kommit hem! 
 
 
 

Fanny Lyckman

Sjukt vacker tjej med superbra blogg och en garderob man skulle kunna döda för! 
 

Instagram

Följ mig på instagram! Angelswiings heter jag där. / Matilda. 
 

Senaste tiden

Under dem senaste veckorna så har Anna och jag varit kattvakter på Öland, umgåtts med Staffan och Gustav nästan varje dag. Sen åkte jag hem en sväng och sedan tillbaka till Öland för att hälsa på Staff ett par dagar till, vi drack öl, umgick med hans homies och kollade filmer typ. I helgen festade Anna och jag i Högsby och fikade på Wayne's. Nu har jag precis börjat jobba och på fredag början Anna jobba. I helgen som kommer blir det öl. yoloyööööp !!
 
my girl / M